Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Timpul local în Moldova: 02.09.2014 19:38
RORUEN

www.moldova.md Moldova
Ghid turistic
Tururi şi excursii
Locuri pitoreşti
Climatul investiţional
Legislaţia
Oportunităţi
Noutăţi
Noutăţi
Miniştrii de Externe din ţările UE s-au reunit la Chişinău
01.09.2014
Prim-ministrul Iurie Leancă a participat astăzi la cea de-a IX-a Reuniune a Grupului pentru Acţiunea Europeană a Republicii Moldova (GAERM), desfăşurată la Chişinău, informează MOLDPRES cu referire la Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Guvernului.
detaliat
Prim-ministrul Iurie Leancă a avut o întrevedere cu Štefan Füle
01.09.2014
În ajunul Reuniunii Grupului pentru Acţiunea Europeană a Republicii Moldova, Prim-ministrul Iurie Leancă a avut ieri o întrevedere cu Štefan Füle, Comisarul pentru Extindere şi Politică Europeană de Vecinătate, a relatat pentru MOLDPRES Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Guvernului.
detaliat
Oficial german: „Nu sînteţi singuri, Moldova aparţine şi este o parte a Europei”
31.08.2014
Prim-ministrul Iurie Leancă a avut, în această seară, o întrevedere cu Ministrul de Stat pentru Afaceri Externe al Germaniei, Michael Roth, informează MOLDPRES cu referire la Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Guvernului.
detaliat
Premierul Iurie Leancă a inaugurat gazoductul Iași-Ungheni, alături de omologul său român și de Comisarul European pentru Energie
27.08.2014
Gazoductul Iași-Ungheni a fost lansat oficial în prezența Prim-ministrului Iurie Leancă, a Premierului român, Victor Ponta, a Comisarului European pentru Energie, Günther Oettinger, a mai multor miniștri din Guvernele de la Chișinău și București, precum și a reprezentanţilor misiunilor diplomatice acreditate la Chişinău, a autorităţilor publice locale și a locuitorilor din zonă.
detaliat
Oficialii au depus flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt cu prilejul Zilei Independenţei
27.08.2014

Conducerea de vîrf a ţării a depus astăzi flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din capitală cu ocazia marcării a 23 de ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova, informează MOLDPRES.
detaliat

Arhiva noutăţilor
sus
Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Despre Republica Moldova Puterea de Stat Societatea Economia şi businessul Relaţiile internaţionale Catalog de resurse
Administrarea tehnico-tehnologică: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor: 20968415