Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Timpul local în Moldova: 23.07.2014 04:39
RORUEN

www.moldova.md Moldova
Ghid turistic
Tururi şi excursii
Locuri pitoreşti
Climatul investiţional
Legislaţia
Oportunităţi
Noutăţi
Noutăţi
Discursul Prim-ministrului Iurie Leancă privind asumarea răspunderii Guvernului, ţinut în plenul Parlamentului la 22 iulie 2014
22.07.2014
"Stimate domnule Președinte al Parlamentului, Stimați deputați, Dragi colegi, ‎Am venit astăzi în fața dumneavoastră ca urmare a deciziei Guvernului pe care am onoarea să îl conduc de a-și angaja răspunderea pentru mai multe legi importante. Și mulțumesc conducerii Parlamentului pentru deschiderea cu care a tratat această  inițiativă a noastră, dar şi colegilor de Coaliție pentru înțelegerea și susținerea manifestată."
detaliat
Preşedintele Adunării Parlamentare a NATO efectuează o vizită oficială în R. Moldova
22.07.2014
Preşedintele Adunării Parlamentare a NATO, Hugh Bayley efectuează o vizită oficială în Republica Moldova, în perioada 22 – 24 iulie, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi relaţii publice a Legislativului.
detaliat
La Chişinău s-au desfăşurat consultări moldo-belaruse la nivel de viceminiştri de Externe
22.07.2014
La Chişinău au avut loc, luni, consultări moldo-belaruse la nivel de viceminiştri ai Afacerilor Externe. Delegaţia Republicii Moldova a fost condusă de viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Valeriu Chiveri, iar cea a Republicii Belarus de prim-viceministrul Afacerilor Externe, Alexandr Mihnevici, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.
detaliat
Declaraţiile Prim-ministrului Iurie Leancă în debutul şedinţei Guvernului, din 21 iulie 2014
21.07.2014
"Tematica şedinţei de Guvern de astăzi este una mai specială. Putem să o numim chiar extraordinară. Cunoaşteţi şi împrejurările care au stat la baza deciziei de a ne convoca astăzi. "
detaliat
Comisarul european Tonio Borg: „Ajunse pe piaţa europeană, produsele moldoveneşti vor avea acces în toată lumea”
21.07.2014
Declaraţia a fost făcută de comisarul European pentru Sănătate şi Protecţia Consumatorilor, Tonio Borg, în cadrul întrevederii cu Premierul Iurie Leancă. Oficialii au discutat despre decizia Uniunii Europene de a dubla, din toamna anului curent, cotele de import a unor categorii de fructe şi legume moldoveneşti, informează MOLDPRES citînd Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Executivului.
detaliat

Arhiva noutăţilor
sus
Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Despre Republica Moldova Puterea de Stat Societatea Economia şi businessul Relaţiile internaţionale Catalog de resurse
Administrarea tehnico-tehnologică: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor: 20631699