Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Timpul local în Moldova: 26.11.2014 23:11
RORUEN

www.moldova.md Moldova
Ghid turistic
Tururi şi excursii
Locuri pitoreşti
Climatul investiţional
Legislaţia
Oportunităţi
Noutăţi
Noutăţi
Premierul încurajează tinerii să participe la Gala Studenților Originari din Republica Moldova
25.11.2014
Prim-ministrul Iurie Leancă încurajează tinerii, într-un spot video, să își depună dosarele de candidatură pentru concursul Gala Studenților Originari din Republica Moldova „Excelenţă Academică pentru Moldova", ediția a II-a.
detaliat
Premierul a mers la teatru, în orașul de baștină, unde au jucat actori din capitală
23.11.2014
Prim-ministrul Iurie Leancă a urmărit aseară spectacolul „Pomul vieții” de Dumitru Matcovschi, prezentat în premieră la Cimișlia de trupa teatrului „Mihai Eminescu” .
detaliat
Iurie Leancă: Obiectivul nostru este crearea unui sector agricol modernizat, care să le aducă locuitorilor din sate condiţii de viaţă şi de muncă mai bune
22.11.2014
Declaraţia a fost făcută de Prim-ministrul Iurie Leancă la festivitatea desfăşurată astăzi la Chişinău, cu prilejul Zilei lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare.
detaliat
Elevii de la două licee din Ialoveni şi Anenii Noi vor studia în clase multimedia
21.11.2014
Premierul Iurie Leancă a participat astăzi la deschiderea a două clase multimedia la Liceul Teoretic „Petre Ştefănucă” din Ialoveni şi liceul din satul Varniţa, Anenii-Noi.
detaliat
Președinții Poloniei și Ucrainei la Chișinău: „Suntem aici în calitate de prieteni ai Moldovei și sprijinim viitorul ei european”
20.11.2014
Prim-ministrul Iurie Leancă a discutat astăzi cu Preşedinții Ucrainei și Poloniei, Petro Poroşenko și Bronisław Komorowski, despre cooperarea bilaterală, agenda europeană și ultimele evoluții din regiune. Oficialii au mai vorbit despre amplificarea dialogului politic, aprofundarea cooperării comercial-economice, în special consolidarea securității energetice și modernizarea infrastructurii de frontieră cu sprijinul Uniunii Europene. În cadrul discuțiilor, s-a constatat că între cele trei state se consolidează o relație de prietenie pozitivă și dinamică.
detaliat

Arhiva noutăţilor
sus
Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Despre Republica Moldova Puterea de Stat Societatea Economia şi businessul Relaţiile internaţionale Catalog de resurse
Administrarea tehnico-tehnologică: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor: 21482826