Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Timpul local în Moldova: 29.07.2015 05:35
RORUEN

www.moldova.md Moldova
Ghid turistic
Tururi şi excursii
Locuri pitoreşti
Climatul investiţional
Legislaţia
Oportunităţi
Noutăţi
Noutăţi
Implementarea Programului Compact în Republica Moldova este un succes
24.07.2015
Prim-ministrul interimar, Natalia Gherman, a avut astăzi o întrevedere cu vicepreședintele adjunct al Corporației Provocările Mileniului, Fatema Sumar, care întreprinde o vizită de lucru în Republica Moldova, în perioada 23-26 iulie curent. Oficialul american a apreciat înalt implementarea proiectelor Programului Compact 1, subliniind că Republica Moldova este lider în cadrul programului.
detaliat
Natalia Gherman a avut o întrevedere cu preşedintele subcomisiei pentru securitate și apărare din cadrul Parlamentului European, Anna Elżbieta Fotyga
22.07.2015
Prim-ministrul interimar, Natalia Gherman, a avut astăzi o întrevedere cu preşedintele subcomisiei pentru securitate şi apărare din cadrul Parlamentului European, Anna Elżbieta Fotyga, însoţită de europarlamentarii Bogdan Andrzej Zdrojewski, Inés Ayala Sender și Doru-Claudian Frunzulică.    
detaliat
La Chișinău s-a desfășurat reuniunea extinsă a Platformei locale a Parteneriatului de Mobilitate R. Moldova – UE
10.07.2015

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a găzduit, joi, tradiţionala reuniune extinsă a Platformei locale a Parteneriatului de Mobilitate Republica Moldova – Uniunea Europeană, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.
detaliat
Prim-ministrul interimar, Natalia Gherman, a prezidat reuniunea Comisiei Guvernamentale pentru Integrare Europeană
08.07.2015
Membrii Executivului s-au reunit astăzi în cadrul Comisiei Guvernamentale pentru Integrare Europeană (CGIE), pentru aprobarea actualizărilor Planului Naţional de Acţiuni pentru implementarea Acordului de Asociere RM-UE (PNAAA), discutarea implementării PNAAA în semestrul I din anul 2015, dar şi a evoluțiilor în primul an de la semnarea Acordului, informează MOLDPRES cu referire la Biroul comunicare și relații cu presa al Guvernului.
detaliat
Președintele Nicolae Timofti a avut o întrevedere cu raportorul PE pentru Acordul de Asociere RM-UE
03.07.2015
Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a avut astăzi o întrevedere cu Petras Austrevicius, raportor al Parlamentului European pentru Acordul de Asociere R. Moldova – Uniunea Europeană, aflat într-o vizită de informare în țara noastră, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției. 
detaliat

Arhiva noutăţilor
sus
Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Despre Republica Moldova Puterea de Stat Societatea Economia şi businessul Relaţiile internaţionale Catalog de resurse
Administrarea tehnico-tehnologică: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor: 23341121