Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Timpul local în Moldova: 27.05.2016 22:58
RORUEN

www.moldova.md Moldova
Ghid turistic
Tururi şi excursii
Locuri pitoreşti
Climatul investiţional
Legislaţia
Oportunităţi
Noutăţi
Noutăţi
Premierul s-a întâlnit cu raportorul Comisiei pentru afaceri juridice și drepturile omului a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei
26.05.2016

Premierul Pavel Filip a avut, astăzi, o întrevedere cu Bernd-Berhard Fabritius, raportorul Comisiei pentru afaceri juridice și drepturile omului a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) și co-raportor pentru Republica Moldova din partea Comisiei pentru Afaceri Externe din Bundestag, Germania.
 

detaliat
Parlamentarii europeni încurajează Guvernul să implementeze reformele şi să continue drumul european
19.05.2016
Premierul Pavel Filip a avut, astăzi, o întrevedere cu un grup de deputaţi europeni, membri ai Comitetului Parlamentar de Asociere RM-UE, care se află la Chişinău cu prilejul desfăşurării celei de-a II-a reuniuni a Comitetului Parlamentar de Asociere.
detaliat
Parlamentul va marca Ziua Europei
12.05.2016
Parlamentul Republicii Moldova va marca Ziua Europei printr-un șir de acțiuni, care vor avea loc vineri, 13 mai. Programul va începe la ora 09.30 cu expoziția ”Europa prin ochii copiilor”, care va fi inaugurată în holul Parlamentului.
detaliat
Guvernul va premia rezultatele olimpice și paralimpice foarte bune
11.05.2016
Cuantumul premiilor pentru performanţele obţinute la ediţia a XXXI-a a Jocurilor Olimpice de vară şi ediţia a XV-a a Jocurilor Paralimpice din anul 2016, organizate în oraşul Rio de Janeiro, Brazilia, a fost astăzi aprobat de Cabinetul de miniștri.
detaliat
Premierul a participat la ceremonia consacrată Zilei Victoriei şi a comemorării eroilor căzuţi pentru Independenţa Patriei
10.05.2016
În dimineaţa zilei de astăzi, Prim-ministrul Pavel Filip, alături de Preşedintele ţării Nicolae Timofti şi Preşedintele Parlamentului Andrian Candu, dar şi membrii Cabinetului de miniştri, veterani, orăşeni şi oaspeţi ai capitalei, a comemorat eroii căzuţi în cel de-al Doilea Război Mondial, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Complexul memorial „Eternitate” din Chişinău.
detaliat

Arhiva noutăţilor
sus
Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Despre Republica Moldova Puterea de Stat Societatea Economia şi businessul Relaţiile internaţionale Catalog de resurse
Administrarea tehnico-tehnologică: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor: 26119353