Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Timpul local în Moldova: 18.12.2014 22:10
RORUEN

www.moldova.md Moldova
Ghid turistic
Tururi şi excursii
Locuri pitoreşti
Climatul investiţional
Legislaţia
Oportunităţi
Noutăţi
Noutăţi
Prim-ministrul în exerciţiu, Iurie Leancă, s-a întâlnit astăzi, la Bruxelles, cu noul Preşedinte al Consiliului European, Donald Tusk
18.12.2014
Iurie Leancă a ţinut să-l felicite pe Donald Tusk cu ocazia alegerii sale în funcţia de Președinte al Consiliului European, fiind la prima întrevedere după învestirea lui în această funcţie. Premierul în exerciţiu şi-a exprimat încrederea în continuarea unei cooperării la fel de constructive şi în noua capacitate a fostului Premier al Poloniei.
detaliat
Federica Mogherini: UE va ajuta Chişinăul să înainteze pe calea sa europeană
18.12.2014
Prim-ministrul în exerciţiu, Iurie Leancă, a avut o întrevedere cu şefa diplomaţiei europene, Federica Mogherini.Părţile au discutat despre situaţia din ţară de după alegerile din 30 noiembrie, priorităţile noii guvernări şi agenda europeană a Republicii Moldova.
detaliat
Comisarul Johannes Hahn pledează pentru accelerarea reformelor în Republica Moldova
18.12.2014
Subiectul a fost abordat în cadrul întrevederii Premierului în exerciţiu, Iurie Leancă, cu Johannes Hahn, Comisar European pentru Politica de Vecinătate şi Negocierile de Extindere, care a avut loc astăzi la Bruxelles.
detaliat
Comisarul European pentru Comerţ, Cecilia Malmstrom: „Moldova are potenţial pentru a-şi întări prezenţa pe piaţa europeană”
18.12.2014
Prim-ministrul în exerciţiu, Iurie Leancă, a avut aseară o întrevedere, la Bruxelles, cu Cecilia Malmstrom, Comisar European pentru Comerţ. Cei doi oficiali au discutat despre efectele noului regim comercial instituit între Republica Moldova şi Uniunea Europeană.
detaliat
Mesajul Prim-ministrului în exercițiu, Iurie Leancă, adresat cu prilejul Zilei Poliţiei
18.12.2014
Stimaţi angajaţi ai Poliţiei naționale, Cu ocazia sărbătorii dumneavoastră profesionale - care de peste 20 de ani este marcată la sfârșitul lunii decembrie, vă transmit tuturor cele mai sincere și cordiale felicitări, însoțite de urări de sănătate, împlinire personală şi succese în muncă.
detaliat

Arhiva noutăţilor
sus
Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Despre Republica Moldova Puterea de Stat Societatea Economia şi businessul Relaţiile internaţionale Catalog de resurse
Administrarea tehnico-tehnologică: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor: 21650915