Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Timpul local în Moldova: 06.07.2015 07:54
RORUEN

www.moldova.md Moldova
Ghid turistic
Tururi şi excursii
Locuri pitoreşti
Climatul investiţional
Legislaţia
Oportunităţi
Noutăţi
Noutăţi
Președintele Nicolae Timofti a avut o întrevedere cu raportorul PE pentru Acordul de Asociere RM-UE
03.07.2015
Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a avut astăzi o întrevedere cu Petras Austrevicius, raportor al Parlamentului European pentru Acordul de Asociere R. Moldova – Uniunea Europeană, aflat într-o vizită de informare în țara noastră, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției. 
detaliat
Natalia Gherman a rostit un discurs la reuniunea dedicată Planului de acțiuni al CoE privind reformele democratice în R. Moldova
30.06.2015

Discursul Prim-ministrului interimar, Natalia Gherman, la deschiderea primei reuniuni a Comitetului Permanent pentru implementarea Planului de acțiuni al CoE privind susținerea reformelor democratice în Republica Moldova pentru anii 2013-2016.
detaliat
Președintele Nicolae Timofti l-a decorat pe un oficial polonez cu ”Ordinul de Onoare”
26.06.2015
Președintele R. Moldova, Nicolae Timofti, i-a acordat astăzi ”Ordinul de Onoare” ministrului polonez al Administrației și Cifrizării, copreședinte şi cofondator al Adunării Parlamentare Republica Moldova – Republica Polonia, Andrzej Halicki, a comunicat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.
detaliat
Nicolae Timofti a participat la manifestările dedicate aniversării a 25-a de la adoptarea Declarației de Suveranitate a R. Moldova
23.06.2015

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a participat astăzi la manifestările dedicate aniversării a 25-a de la adoptarea Declarației de Suveranitate a Republicii Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.
detaliat
Natalia Gherman a convocat prima şedinţă de lucru cu membrii Guvernului în exerciţiu
23.06.2015
Prim-ministrul interimar, Natalia Gherman, a avut astăzi prima şedinţă de lucru cu membrii Cabinetului de miniştri în exerciţiu, desfăşurată într-o manieră informală, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Executivului.
detaliat

Arhiva noutăţilor
sus
Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Despre Republica Moldova Puterea de Stat Societatea Economia şi businessul Relaţiile internaţionale Catalog de resurse
Administrarea tehnico-tehnologică: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor: 23161630