Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Timpul local în Moldova: 31.07.2014 20:33
RORUEN

www.moldova.md Moldova
Ghid turistic
Tururi şi excursii
Locuri pitoreşti
Climatul investiţional
Legislaţia
Oportunităţi
Noutăţi
Noutăţi
Iurie Leancă la BBC World News: „Integrarea europeană a Republicii Moldova va aduce stabilitate şi securitate în sud-estul Europei”
30.07.2014
Prim-ministrul Iurie Leancă a făcut această declaraţie într-un interviu oferit lui  Stephen Sackur, moderatorul emisiunii HARDtalk de la BBC World News. Potrivit Premierului, integrarea europeană a Republicii Moldova va îmbunătăţi starea de lucruri din regiune, iar cetățenii au demonstrat că sunt pregătiți să se integreze în Uniunea Europeană.
detaliat
Nicolae Timofti a transmis un mesaj cu prilejul aniversării de 20 de ani de la adoptarea Constituţiei Republicii Moldova
29.07.2014
Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis astăzi un mesaj cu prilejul celei de-a 20-a aniversări a adoptării Constituţiei Republicii Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Preşedinţiei.
detaliat
Iurie Leancă salută dublarea contingentelor de export al produselor moldoveneşti pe piaţa europeană
28.07.2014
Prim-ministrul Iurie Leancă a discutat la telefon cu Comisarul european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Dacian Cioloş, pe subiectul exportului de fructe moldoveneşti pe piaţa Uniunii Europene.
detaliat
Valeriu Streleţ a prezentat bilanţul activităţii fracţiunii PLDM în actuala sesiune parlamentară
28.07.2014
Valeriu Streleţ, lider al fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), a prezentat astăzi bilanţul activităţii în actuala sesiune parlamentară a fracţiunii pe care o conduce, informează MOLDPRES.
detaliat
Alte 3 oficii teritoriale de informare ale Parlamentului vor fi deschise la Orhei, Leova şi Edineţ
28.07.2014
Parlamentul va deschide în septembrie oficii teritoriale de informare la Orhei, Leova şi Edineţ. Subiectul a fost discutat în cadrul întîlnirii de astăzi a Preşedintelui Parlamentului Igor Corman cu angajaţii oficiilor teritoriale, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi relaţii publice a Legislativului.
detaliat

Arhiva noutăţilor
sus
Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Despre Republica Moldova Puterea de Stat Societatea Economia şi businessul Relaţiile internaţionale Catalog de resurse
Administrarea tehnico-tehnologică: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor: 20697657