Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Timpul local în Moldova: 31.10.2014 13:10
RORUEN

www.moldova.md Moldova
Ghid turistic
Tururi şi excursii
Locuri pitoreşti
Climatul investiţional
Legislaţia
Oportunităţi
Noutăţi
Noutăţi
Sistemul termoenergetic din Bălţi va fi renovat cu sprijinul financiar al BERD
30.10.2014
Un acord în acest sens a fost semnat astăzi, la Bălţi, de Prim-ministrul Iurie Leancă şi directorul adjunct al Departamentului Infrastructura Municipală şi de Mediu al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Lin o'Grady. Acordul prevede modernizarea sistemului termoenergetic al municipiului Bălţi, S.A. „CET-Nord".
detaliat
Republica Moldova a urcat 19 trepte în clasamentul mondial privind mediul de afaceri
29.10.2014

„Moldova  a făcut un salt semnificativ - a ajuns pe locul 63, urcând 19 trepte. A depășit chiar și țări-membre ale Uniunii Europene, ceea ce nu este altceva decât rodul muncii Guvernului  susținut de majoritatea parlamentară", a declarat Iurie Leancă cu referire la raportul anual al Băncii Mondiale - DoingBusiness.

detaliat
Fermierii din Criuleni vor obține o recoltă mai mare, după ce astăzi a fost dat în exploatare un sistem de irigare modern
28.10.2014
Aproape 900 de fermieri din raionul Criuleni vor putea să obţină o roadă mai bună şi, respectiv, venituri mai mari. Astăzi, a fost lansat primul sistem de irigare, reabilitat din fondurile Programului Compact al Guvernului SUA. Premierul Iurie Leancă a participat la inaugurarea sistemului împreună cu Ambasadorul american în Republica Moldova, William Moser, reprezentanţi ai Programului Compact şi producători agricoli.
detaliat
Vor fi reduse costurile pentru testarea și certificarea produselor agricole și agroalimentare destinate exportului
28.10.2014
Urmare a consultărilor cu mediul de afaceri din cadrul ședinței Consiliului Economic din septembrie 2014, Prim-ministrul Iurie Leancă a solicitat ministerelor Agriculturii și Industriei Alimentare,  Sănătății și Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor simplificarea procedurilor și reducerea costurilor pentru testarea și certificarea produselor agricole și agroalimentare destinate exportului, comunică MOLDPRES cu referire la Secretariatul Consiliului Economic al Prim-ministrului.
detaliat
Guvernul de la Chișinău și Alianța Globală pentru Copii își propun să-i integreze în familii pe copiii din orfelinate
27.10.2014
Un Memorandum de înţelegere în acest sens a fost semnat de Prim-ministrul Iurie Leancă și Președintele Consiliului de conducere al Alianței Globale pentru Copii, Neil Boothby. Potrivit documentului, copiii din instituţiile rezidenţiale urmează să fie plasați în familii sau servicii comunitare.
detaliat

Arhiva noutăţilor
sus
Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Despre Republica Moldova Puterea de Stat Societatea Economia şi businessul Relaţiile internaţionale Catalog de resurse
Administrarea tehnico-tehnologică: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor: 21366667