Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Timpul local în Moldova: 23.11.2014 20:25
RORUEN

www.moldova.md Moldova
Ghid turistic
Tururi şi excursii
Locuri pitoreşti
Climatul investiţional
Legislaţia
Oportunităţi
Noutăţi
Noutăţi
Președinții Poloniei și Ucrainei la Chișinău: „Suntem aici în calitate de prieteni ai Moldovei și sprijinim viitorul ei european”
20.11.2014
Prim-ministrul Iurie Leancă a discutat astăzi cu Preşedinții Ucrainei și Poloniei, Petro Poroşenko și Bronisław Komorowski, despre cooperarea bilaterală, agenda europeană și ultimele evoluții din regiune. Oficialii au mai vorbit despre amplificarea dialogului politic, aprofundarea cooperării comercial-economice, în special consolidarea securității energetice și modernizarea infrastructurii de frontieră cu sprijinul Uniunii Europene. În cadrul discuțiilor, s-a constatat că între cele trei state se consolidează o relație de prietenie pozitivă și dinamică.
detaliat
Iurie Leancă a participat la o dezbatere publică pe tema culturii politice şi a alegerilor din ţara noastră
19.11.2014
Prim-ministrul Iurie Leancă a participat astăzi la dezbaterile publice, organizate de Agenţia de presă IPN şi Radio Moldova, cu tema „Pîrghiile de control ale societăţii asupra guvernării înainte, în timpul și după alegeri: tradiții, practici locale şi standarde europene”, ediţia a 35-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”, a relatat pentru MOLDPRES Biroul comunicare şi relaţii cu presa la Guvernului.
detaliat
Iurie Leancă îndeamnă femeile din Moldova să îşi deschidă afaceri
17.11.2014
Prim-ministrul Iurie Leancă a participat în această seară la un eveniment dedicat programului „Femeile în Afaceri” al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), ce are sprijinul financiar al Guvernului Suediei.
detaliat
Hans-Gert Poettering: „Voi aveţi dreptul la autodeterminare și sunteţi cei care veţi hotărî în ce direcţie să vă mişcaţi!”
17.11.2014
Declaraţia a fost făcută de Preşedintele Fundaţiei Konrad Adenauer, Hans-Gert Poettering, care între anii 2007 – 2009 a deținut funcția de Preşedinte al Parlamentului European și care astăzi  a organizat la Chişinău forumul „Viitorul Republicii Moldova în Uniunea Europeană”. Invitatul de onoare al acestui eveniment a fost Premierul Iurie Leancă.
detaliat
Președintele Austriei: „Moldova este o țară care se dezvoltă, cu șanse reale de a înainta pe drumul spre UE”
17.11.2014
Declarația a fost făcută de Președintele Austriei, Heinz Fischer, la întrevederea cu Prim-ministrul Iurie Leancă. Oficialii au discutat despre agenda europeană a țării noastre, atragerea investițiilor austriece în economia moldovenească, impulsionarea dialogului politic, evoluțiile din regiune etc.
detaliat

Arhiva noutăţilor
sus
Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Despre Republica Moldova Puterea de Stat Societatea Economia şi businessul Relaţiile internaţionale Catalog de resurse
Administrarea tehnico-tehnologică: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor: 21466119