Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Timpul local în Moldova: 06.03.2015 12:59
RORUEN
Ghid turistic
Tururi şi excursii
Locuri pitoreşti
Climatul investiţional
Legislaţia
Oportunităţi
Discursul lui Iurie Leancă în ședința în plen a Parlamentului, 12 februarie 2015
12.02.2015

Stimate domnule Președinte al Parlamentului, Onorați invitați, Stimați deputați, Înainte de toate, în numele meu și al colegilor desemnați să facă parte din noul Cabinet de miniștri, țin să le mulțumesc tuturor cetățenilor Republicii Moldova care, la 30 noiembrie, au făcut o alegere pentru viitorul copiilor lor şi întru binele ţării.

detaliat
A fost făcut public Programul de activitate al Guvernului ce va fi prezentat de Iurie Leancă în ședința Parlamentului
10.02.2015
Programul de activitate al Guvernului pentru anii 2015-2018 conţine 17 capitole - combaterea corupției; politica externă, securitatea și apărarea; reintegrarea țării și consolidarea statalității; dezvoltarea economică, sporirea competitivității și crearea locurilor de muncă; justiția și drepturile omului; afacerile interne și siguranța cetățeanului; buna guvernare; politici sociale proactive; educația; sănătatea; cultura; tineret și sport; mass-media; diaspora; minoritățile naționale; protecția mediului; societatea civilă.
detaliat
Mesajul Prim-ministrului în exerciţiu, Iurie Leancă, adresat cu prilejul Zilei Internaţionale a Alegerilor
05.02.2015

Stimați prieteni,

Astăzi, când este marcată Ziua Internaționalăa Alegerilor, țin să adresez celemai sincerefelicitări șiurări de bine tuturor celor peste 22 mii de funcționari electorali din Republica Moldova- de la membrii consiliilor electorale de circumscripţie sau cei ai birourilor electorale până la membrii și angajații din cadrul Comisiei ElectoraleCentrale -, dar și tuturor cetățenilor țării noastre!

detaliat
Software malițios din reţeaua guvernamentală depistat și izolat cu succes
04.02.2015

Serviciul de Informații și Securitate (SIS), în comun cu Procuratura Generală și  Î.S. ”Centrul de telecomunicații speciale” (CTS) au identificat și blocat activitatea unui virus, care viza sistemele informaționale a cinci instituții publice din Republica Moldova. Potrivit specialiștilor, informațiile din calculatoarele infectate nu au fost compromise, întrucâtvirusul a fost depistat în faza incipientă, astfel fiind stopată orice tentativă a malware-ului de a-și instala componentele în calculatoare, precum și a rula comenzile de pe serverul atacatorilor.

detaliat
Iurie Leancă l-a primit pe noul ambasador al SUA la Chișinău
04.02.2015
Prim-ministrul în exerciţiu Iurie Leancă a avut ieri o întrevedere cu James D.Pettit, noul Ambasador al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.
detaliat

Arhiva noutăţilor

www.moldova.md Moldova
Curs valutar oficial - 6.3.2015
USD 19.0675
EUR 21.0686
RUB 0.3101
RON 4.7399
UAH 0.8114
06.03.2015 ziua noaptea
Nord 7ºC 2ºC
Centru 7ºC 3ºC
Sud 6ºC 5ºC
Pagina de start Noutăţi Harta site-ului Despre site
Despre Republica Moldova Puterea de Stat Societatea Economia şi businessul Relaţiile internaţionale Catalog de resurse
Administrarea tehnico-tehnologică: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor: 22214250