11 09/2020

Atenție șoferi! Două străzi din Chișinău vor fi închise în zilele de weekend. Autobuzul 9 și microbuzul de pe ruta 125 își modifică traseul

În perioada 12 septembrie (ora 08:00) - 13 septembrie (ora 08:00) 2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada N. Testemițanu, în perimetrul str. Grenoble - str. Constantin Vârvan, sectorul Centru, anunță Primăria municipiului Chișinău. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reparație a străzii de către Î.M. Regia „Exdrupo".
Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi redirecționată.

Ruta de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: în direcția or. Codru - de pe str. A. Mateevici pe str. Pan Halippa - șos. Hâncești - str. Miorița - str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit; retur - de pe str. Grenoble pe str. Gh. Asachi - str. Pan Halippa - str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr.125 se scurtează până la str. Constantin Vârnav.

De asemenea, în perioada 12 septembrie (ora 22:00) - 13 septembrie (ora 06:00) 2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul str. Al. Pușkin - str. Mihai Eminescu, sectorul Centru. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din gestiunea S.A. „Apă - Canal Chișinău".

 

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.