06 04/2018

Capitala va fi decorată cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Capitala va fi decorată în acest an, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, cu susținerea financiară a unui investitor. Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu.

Edilul a menționat că decorațiunile vor fi amplasate, începând cu ziua de sâmbătă, în scuarul Catedralei. „Acestea sunt moderne și vor bucura copiii și adulții. În anii trecuți am avut decorațiuni mult prea scumpe și cred că nu erau așa de frumoase. Anul acesta am decis să nu mai folosim banii publici și să plătim de două ori mai mult”, a scris Silvia Radu pe o rețea de socializare.

„Totuși, cu ajutorul unui investitor privat, care iubește Chișinăul, vom monta decorațiuni superbe pentru a aduce un plus de frumusețe sărbătorilor pascale. Mulțumesc pentru implicare și gestul frumos!”, a remarcat edilul.

Primarul interimar al municipiului Chișinău a anunțat la începutul săptămânii că centrul capitalei nu va fi decorat cu ocazia Sărbătorilor Pascale deoarece decorațiunile ar fi prea scumpe.

Totodată, în perioada 4–7 aprilie, în parcul din scuarul Catedralei și în toate sectoarele capitalei sunt organizate Târguri de Paști.