24 02/2020

Premierul Chicu a avut o ședință cu Președintele Igor Dodon

Prim-ministrul Chicu a avut o ședință cu Președintele RM, Igor Dodon. În cadrul discuției au fost abordate un șir de subiecte din domeniul educației, atragerii investițiilor și creării locurilor de muncă, precum și nivelul de pregătire al autorităților naționale în contextul răspândirii epidemiei de coronavirus.
 

La finalul ședinței, Ion Chicu a răspuns la întrebările reprezentanților mass-media și a informat despre acțiunile întreprinse pentru a preveni și combate răspândirea epidemiei de coronavirus în Republica Moldova și a confirmat că Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în comun cu Departamentul Poliției de Frontieră și Serviciul Vamal, realizează un plan de acțiuni în acest sens.
 

Premierul a anunțat că va participa la ședința Colegiului lărgit al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, despre un șir de întâlniri cu investitori interesați de Republica Moldova și despre unele proiecte ce urmează să fie aprobate la ședința de Guvern de miercuri, 26 februarie 2020.