28 05/2019

Premierul Pavel Filip a înmânat premii elevilor din Strășeni care au ocupat locuri de frunte la olimpiadele republicane

Elevii din raionul Strășeni care au obținut rezultate remarcabile la concursuri și olimpiade raionale și republicane au fost felicitați astăzi de prim-ministrul Pavel Filip, a relatat Direcţia comunicare și protocol a guvernului.

Premierul a apreciat efortul depus de elevi, menționând că munca este cheia succesului, iar dorința de a face mai mult și mai bine sunt calitățile care îi vor ajuta să prospere în viață. „Voi sunteți viitori profesori, medici, sunteți viitori miniștri, deputați și voi în câțiva ani veți decide soarta Republicii Moldova. Și pentru a lua  decizii corecte aveți nevoie de cunoștințe, informații și abilități”, a spus Pavel Filip.

Totodată, premierul a precizat că cea mai importantă competiție în viață este cu tine însuți: „Devii învingător atunci când te învingi pe tine însuți. Asta ar însemna să depuneți efort ca astăzi să fiți mai buni decât ieri și, neapărat, mâine să fiți mai buni decât astăzi. Atunci te poți considera adevărat învingător”.

La finalul evenimentului, șeful executivului a înmânat premii la șase tineri care au ocupat locuri de frunte la olimpiadele republicane. În total, la Gala Laureaților din Strășeni au fost premiați 356 de elevi.