22 07/2020

Președințele țării a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni din domeniul militar

Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale la Președinția Republicii Moldova, Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat unui grup de militari din cadrul Armatei Naționale, medici care activează în cadrul Spitalului Clinic Militar Central și Centrului Consultativ Diagnostic al Ministerului Apărării, precum și unor militari în rezervă, în conformitate cu decretele semnate anterior.

Ordinile și medaliile au fost conferite în semn de profundă gratitudine pentru merite în asigurarea securității naționale; în educarea militaro-patriotică a tinerei generații; pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în actul medical.

Președintele țării a transmis sincere mulțumiri tuturor pentru devotamentul faţă de Patrie și pentru îndeplinirea cu succes a sarcinilor ce le revin. Șeful statului le-a urat curaj și stoicism în activitatea pe care o desfășoară cu dedicație.