16 09/2019

Prim-ministrul Maia Sandu a participat la inaugurarea stației de pompieri din Taraclia

Prim-ministrul Maia Sandu, alături de Ambasadorul SUA Dereck J. Hogan, a participat la inaugurarea stației de pompieri și salvatori din orașul Taraclia. Unitatea a fost echipată cu susținerea Comandamentului European al forțelor armate ale SUA, iar valoarea totală a investiției este de 423 770 de dolari.
 

„Acesta este un exemplu despre cum se pot face lucrurile și cel mai important este ca aceste investiții mari să poată fi folosite în interesul cetățeanului. Cetățeanul trebuie să știe că este în siguranță și ori de câte ori va avea nevoie de dumneavoastră, dumneavoastră veți ajunge la timp și le veți acorda tot sprijinul necesar”, a declarat Prim-ministrul Maia Sandu.
 

Maia Sandu a notat că stația este dotată cu echipament modern, condiții bune și spații dotate pentru antrenamentul angajaților. De asemenea, Prim-ministrul a declarat că își dorește ca stația de pompieri să asigure eficient siguranța și securitatea cetățenilor din Taraclia și din regiune.
 

Stația de pompieri și salvatori din Taraclia este al zecelea proiect de acest fel realizat în Republica Moldova cu susținerea Comandamentului European al forțelor armate ale SUA.