25 08/2016

Veteranii MAI au fost premiați cu distincții de către conducerea ministerului

Astăzi, 23 august 2016, a avut loc ceremonia de menționare a veteranilor Ministerului Afacerilor Interne, care vor participa la parada militară din 27 august, cu prilejul aniversării a 25 de ani  de la proclamarea independenţei Republicii Moldova.
 
La eveniment au participat conducerea Ministerului Afacerilor Interne, veteranii MAI și cei apropiați lor, studenţii Academiei ,,Ştefan cel Mare”, conducătorii din subdiviziuni ș.a.
 
Pentru devotamentul demonstrat pe parcursul activității în cadrul organelor afacerilor interne, contribuția la dezvoltarea relațiilor de colaborare și servicii remarcabile aduse Patriei, aportul imens în vederea sporirii imaginii MAI  pe plan național și internațional, precum și cu prilejul aniversării a 25 ani de independență, veteranii au fost menționați cu distincții de către ministrul de Interne, Alexandru Jizdan.
 
“În ajunul Zilei independenței Republicii Moldova, am onoarea să vă ofer aceste distincții, pentru că sunteți cei care oferă un suport mare Ministerului de interne prin implicarea în diferite activități desfășurate de noi, inclusiv participarea la parada consacrată celor 25 de ani de Independență a RM. Vă mulțumesc pentru dedicație, patriotism și munca prin care ați obținut rezultate în folosul acestui stat și pentru cetățenii acestuia”, a menționat ministrul în discursul său.
 
Menționăm că la parada din 27 august, consacrată celor 25 de ani de la Independența RM vor participa 411 angajați din cadrul  subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv peste 70 de pompieri și salvatori, iar publicul va putea admira 17 unități de tehnică a Serviciului Situații Excepționale utilizată în lichidarea situațiilor de risc.